Bedrijfsprofiel

De firma Nieuwendaal is een familiebedrijf dat sinds 1977 een begrip is in de uurwerktechniek. De heer Nieuwendaal Sr. heeft in de begin jaren '70 zijn opleiding voor uurwerkhersteller voltooid. Samen met zijn echtgenote is hij op kleine schaal begonnen met het repareren van uurwerken. Hun liefde voor het vak werd al snel gewaardeerd door familie, vrienden en dorpsgenoten. Door de mond tot mond reclame kwamen er meer en meer mensen bij waaronder antiquairs en handelaren. Het werkatelier in het souterrain had een oppervlakte van 125 m2. Er werden uurwerken gerepareerd of gerestaureerd, nieuw, oud en antiek. Na enkele jaren is er de verkoop van horloges en antieke klokken bijgekomen. Dhr. Nieuwendaal Sr. is gespecialiseerd in het repareren en restaureren van klokken en vestzak horloges.

Dhr Nieuwendaal Jr. had op jonge leeftijd al veel affiniteit met het vak uurwerktechniek, door het opgroeien tussen de uurwerken is de liefde voor het vak overgeslagen. Op 14-jarige leeftijd was hij al in staat een uurwerk geheel te reviseren en af te stellen zodat het weer goed werkte. Dhr Nieuwendaal Jr. heeft verschillende studies gedaan in binnen- en buitenland om zich te specialiseren tot een uitermate vakbekwame Uurwerkmaker. In '97 deed Dhr. Nieuwendaal Jr. officieel intrede in het bedrijf. De heer Nieuwendaal Jr. is gespecialiseerd in het repareren en restaureren van gerenommeerd merk horloges en vestzakhorloges, nieuw, oud en antiek. Wegens zeer snelle groei van de klantenkring werd het besluit genomen om het atelier uit te breiden met maar liefst 125 m2. Het totale atelier bedraagt nu 250 m2, dit is voor Europese begrippen zeer groot. Het atelier is onderverdeeld in meerdere ruimtes, elk met eigen functie en doel.

Het atelier is voorzien van alle faciliteiten om reparaties en restauraties uit te voeren aan uurwerken groot en klein. Het cliėnteel omvat nu particulieren, handelaren, bedrijven, veilinghuizen en verzekering maatschappijen in binnen en buitenland. De verkoop van uurwerken is onderverdeeld in twee ruimtes. In het souterrain is een ruimte voorzien waar klokken te zien zijn. Bij de entree van het bedrijf komt u in de horlogerie. Dit is in een notendop het ontstaan van het zeer deskundig familiebedijf Nieuwendaal.
 

 

Contact

Peeldijk 43
6024 BX, Budel Dorplein

Tel: +31 - 495.492.892.
Fax: +31 - 495.499.515.

Email: info@nieuwendaal.com

Openingstijden:
di t/m vr :10.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur

Route

Straat + Huisnummer:
Plaats:

Copyright© 2009 vof Nieuwendaal & zn | Algemene Voorwaarden